Je hebt Duits nodig voor je werk. Echter is jouw woordenschat jammer genoeg beperkt. In gesprekken met Duitse klanten ben je daarom vaak op zoek achter de juiste woorden en voel je jezelf niet op je gemak. 

Jouw woordenschat uitbreiden is dus aan de orde – maar hoe begin je eraan? Welke woorden zijn belangrijk? Dit E-book is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als taaltrainer voor Zakelijk Duits. 

In dit E-book vind je 101 woorden die vaak gebruikt worden tijdens zakelijke gesprekken en die dus deel uitmaken van de basiswoordenschat voor Zakelijk Duits.

Ik gun jou alle succes met je zaak in Duitsland en help je graag verder – op jouw taalsucces!

Z

Ontdek in dit E-book de basiswoordenschat zakelijk Duits – 101 belangrijke woorden voor zakelijk gebruik. 

Z

Bij elk woord krijg je de vertaling plus voorbeeldzinnen – allemaal in een handig overzicht. Ideaal om direct aan de slag te gaan! 

Z
Geef jouw Duits een boost en overtref de verwachtingen van je Duitse zakencontacten.
Z

Ervaar hoe je met een kleine moeite de belangrijkste woordenschat onder knie hebt zodat je binnen korte tijd groot resultaat boekt.

Z

Zoals je van mij gewoon bent, komen alle voorbeelden recht uit de praktijk en zijn direct toepasbaar.

Z

Professionaliseer je taalkennis zodat je spontaan en duidelijk met je Duitse zakencontacten communiceert! 

Download hier het E-book

Ik ben Silvia Deprez, een Duitse die intussen meer dan 10 jaar in Vlaanderen woont en onderneemt.

Met mijn taalcursussen help ik je om met je klant of leverancier in Duitsland duidelijk, spontaan en authentiek in het Duits te communiceren. Zodat je meer omzet en succes hebt op de Duitse markt. Dit gun ik je van harte!

Silvia Deprez