Ik ben Silvia Deprez, oprichter van “Training & Taal” en van “Duits leren online”.

Geboren & getogen in Duitsland
Communiceren in een vreemde taal, ik weet perfect wat het is. Toen ik in 2009 als Duitse in Vlaanderen kwam wonen, sprak ik amper een woordje Nederlands, en van West-Vlaams had ik al zeker geen kaas gegeten!

Plots waren de simpelste dingen een hele uitdaging: de telefoon beantwoorden, een bestelling doen, aangeven dat je met een service niet tevreden was, een gesprek volgen tussen meerdere mensen,… Ik was plots heel onzeker. Zelfs in een bepaalde zin ook gefrustreerd. Ik wou bepaalde dingen zeggen maar wist niet goed hoe. En dat voelde niet goed.

Taal geeft identiteit. Taal biedt mogelijkheden en kansen. Taal laat een hele wereld open gaan. Graag help ik je vanuit mijn eigen ervaring zodat je beter in het Duits kan communiceren.

In 2011 heb ik mijn bedrijf Training & Taal opgericht. Ik ondersteun bedrijven in Vlaanderen die actief zijn op de Duitse markt en geef professionele taalopleidingen zakelijk Duits. Ook vertalingen naar het Duits voer ik graag uit.

Deelnemers van mijn taalopleidingen geven aan dat zij na de opleiding beter en succesvol kunnen communiceren met Duitstalige klanten, leveranciers en zakenpartners. Ze verliezen ook minder tijd en kunnen focussen op het allerbelangrijkste: succesvol zaken doen!

Cursus Duits voor professionals

Mijn professionele loopbaan

Language Coach – German Language Expert

Manager Communication & Training
Lufthansa Cargo

Trainer & Training coordination
Lufthansa Cargo Frankfurt

KMO-portefeuille

KMO-portefeuille

Voor de cursussen van Duitslerenonline.com kan je met je bedrijf beroep doen op de subsidies van de KMO-Portefeuille. Hierdoor bespaar je tot max. 30% van je investering.

Niet tevreden? 100% geld-terug-garantie

100% geld-terug-garantie

Je bent door de “100% geld-terug-garantie” volledig beschermd. Wanneer je tot 14 dagen na aankoop van de cursus besluit dat deze cursus niet voldoet aan je verwachtingen, krijg je het cursusgeld terug.